Gratis proefmaand

Proefmaand

Wij vinden het belangrijk voor u om te weten, of Maandtaak een geschikte methode is voor uw school. Het is daarom mogelijk om Maandtaak een maand gratis te gebruiken, zonder verdere verplichtingen. Gedurende deze maand heeft u de beschikking over alle mogelijkheden die Maandtaak biedt, zoals registratieformulieren, toetsen, huiswerkbladen, bronnen, het digitale schoolbord en alle handleidingen. U kunt in deze periode alle maanden van de vier leerjaren inzien en gebruiken. Zo kunt u een verantwoorde keus maken voor uw school.

stroomkring2

Aanvraag licentie

Aan het eind van de proefmaand ontvangt u automatisch een berichtje via de mail dat de proefperiode binnenkort zal verlopen. Als Maandtaak goed is bevallen, kunt u vervolgens een licentie aanvragen. Als u geen actie onderneemt zult u automatisch weer uit ons bestand worden verwijderd.

 

Vraag een proefmaand of licentie aan via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.  

Twitter

De #nieuwsbrief van #Maandtaak staat is verzonden. Wil je 'm voortaan ook ontvangen?https://t.co/ih0GCSaGOl https://t.co/ivUcfqhLQn

1116 dagen geleden

© 2012 - 2019 Van den Heuvel Educatief Disclaimer Sitemap Contact

Ontwerp: Pachdesign Realisatie: BOBE