Licentie Maandtaak

Kosten jaarlicentie

Voor het gebruik van Maandtaak betaalt u voor het cursusjaar 2014-2015 € 75,- per groep (lees lokaal). Voor een combinatiegroep 5/6 betaalt u dus € 75,-  Voor een school met de groepen 5, 6, 7, 7/8 en 8 betaalt u  € 375,- per jaar. Als u gedurende het cursusjaar instroomt, krijgt u per gemiste maand 10% korting. 

Er kan als tweede mogelijkheid een licentie van Maandtaak voor thuisgebruik worden aangeschaft voor 50 euro per jaar per huisadres. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van de gehele leerstof van groep 5 t/m 8.

 

De condities

  • De school krijgt twee accounts. Een voor de leerkrachten en een voor de leerlingen. De leerkracht zorg ervoor dat de gegevens (toetsen en antwoordenbladen) die achter het account van de leerkracht staan, niet bij de leerling terecht komen.
  • Leerkrachten en kinderen mogen naast school ook thuis onbeperkt werken met het schoolaccount.
  • Wachtwoorden mogen niet aan andere scholen beschikbaar gesteld worden. 
  • Op de site worden geen advertenties en reclameboodschappen geplaatst.
  • De leerkrachten zijn ervoor verantwoordelijk dat huiswerkbladen, antwoordbladen en toetsen niet op internet worden gepubliceerd en dus toegankelijk worden voor leerlingen van andere scholen.
  • Dode links worden gemeld via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. . Deze worden zo snel mogelijk hersteld.
  • De website is nog nooit onbereikbaar geweest. Ondanks dat kunnen de makers van Maandtaak geen aansprakelijkheid dragen voor eventuele uitval van de server/provider.
  • Voor aanvang van het nieuwe cursusjaar krijgt u de accountgegevens  en factuur via de mail toegestuurd. Als u de licentie niet wenst te continueren, wordt u verzocht dat voor 1 juni van het lopende jaar doorgeven. Anders wordt uw licentie automatisch met een jaar verlengd.
  • Gebruiks- en verbruiksmaterialen voor natuurkunde, handvaardigheid en techniek dient u zelf aan te schaffen bij uw schoolleverancier. Onder het kopje materialen vindt u bestellijsten met artikelnummers, die u hiervoor kunt gebruiken.

 

Licentie aanvragen

U kunt eenvoudig een licentie aanvragen via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
 

Twitter

De #nieuwsbrief van #Maandtaak staat is verzonden. Wil je 'm voortaan ook ontvangen?https://t.co/ih0GCSaGOl https://t.co/ivUcfqhLQn

1116 dagen geleden

© 2012 - 2019 Van den Heuvel Educatief Disclaimer Sitemap Contact

Ontwerp: Pachdesign Realisatie: BOBE